maanantai 31. maaliskuuta 2014

Pelicans-Tappara 29.03.2014 Isku Areena


Niin siinä kävi että vielä saimme lauantaina olla katsomossa seuraamassa ja kannustamassa Meidän Pelicansia kohti välieriä. Perjantaina Pelicans otti pakkovoiton Tampereella ja edelleen oli pakkovoiton paikka Lahdessa. Ilmassa oli siis tavallista enemmän jännitystä, pelkoa...luottamusta että tästä kuitenkin selvitään vielä voittajina ja seuraava peli olisi maanantaina Tampereella. Mutta toisin kävi vaikka taistelu oli rajua, Pelicans antoi kaikkensa jäälle...jokainen mies teki parhaansa joukkueen eteen. Pakko sanoa tähän väliin että "voihan...Pärssinen" kun et tehnyt maalia kolmannen erän lopussa, no kiekko ei vaan pomppinut ei voi mitään. Sen kummempia analysointeja antaa kuvien puhua tuosta illasta!


Kello on 15.50 hallin ovet avataan klo. 16.00



Tässä vaiheessa kaikki oli vielä hyvin, Ilpo Kaikkonen viihdytti halliin tulijoita laulullaan.




Pekkokin valmiina jo illan taistoon.




Tapparan kovaäänisiä kannattajia, oluen voimalla tuntee pääsevänsä jopa kuuhun ;) Laulu raikui kahden erätauon ajan mutta kummasti hiljenivät pelin edessä...säästääkseen voimiaan loppuhuipennukseen.










 Alkulämmittelyt sujui keskittyneesti ja omaa pelikirjaa kerraten. Toki välillä voitiin ottaa vähän rennommin ja muistella vanhojen pelikavereiden kesken toissakauden menestystä, vai mistähän mahtavat puhua kun niin naurattaa ;) No, Piku ja Pekka on varmaan hyviä kavereita tulevasta taistelusta huolimatta :)



 Suomen paras jääkiekkoselostaja Ili huikeaan tapaansa saa hallin täyteen hurmokseen otelluennakollaan :)






Vihdoin peli pääsee käyntiin,onhan tässä taas jo tunti jännitetty hallilla ja sitä ennen koko päivä kotona mutta nyt ollaan valmiita kannustamaan Pelicans lentoon...voittoon. Lärpyttimet oli valmisteltu ja katsomolippu avattu uljaaseen komeuteensa! Tästä se lähtee ja tietenkin...voittoon uskottiin :)








0-1 tilanteessa Aravirta otti joukkueelleen aikalisän, Tapparalle tuli jäähy ja sitä ja sen hyödyntämistä mietitään miehissä tarkkaan. 





Pelicans tasoitti vihdoin Joonas Alanteen upealla maalilla mutta tässä tuomari tarkistaa tilannetta Tapparan maalilla. Huikean pyörityksen jälkeen Pärssiselle avautui todella loistava maalipaikka mutta kiekko ei pomppinut Pärälle eikä Pelicansille siillä maali oli tyhjä eikä kiekkoa saatu vapaasta paikasta sisään..."voihan Pärssinen"...no kaikkenasa antoi hänkin mutta maaleja ei tullut samaa tahtiin niinkuin runkosarjassa. Ei siis maalia, sen tiesimme jo katsomossakin ennen videotarkastusta!




Ja niin mentiin tuttuun tilanteeseen Lahdessa, jätkoerä alkamassa ja jännitys huipussaan silti uskoimme että Pelicans sen maalin tekee!





 
 
Kävi sitten niinkuin pelättiin, jatkoerää oli pelattu noin minuutin verran kun Ville Nieminen teki Jeren edestä Tapparan voittomaalin, Tappara välieriin Pelicans kannattajineen kesälomalle! Kyllä harmitti ja tuli niiiiin haikea olo omasta, rakkaan puolesta...ja etenkin Pelicansin puolesta. Niin mielellään olisimme halunneet olla mukana pitkälle kesän kynnykselle. Tällä joukkueella oli kaikki mahdollisuudet vaikka mihin mutta se oli niin pienstä kiinni, niin pienestä! Yhdessä voitamme yhdessä häviämme, emme ole yksin...Pelicans, et ole yksin meidän turkoosisydän sykkii lämpimästi...vahvasti! Tästä kohti seuraavaa kautta, tämä oli tässä jääkiekon rintamalta.






Kiitos Pelican...Go Pelicans <3






 

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Jotain, erityistä


Auringon lämmittäessä
ja tuulen kuiskiessa
rakkauden sanoja,
minä suljin silmäni

tunsin hymysi - kätesi
huuliesi
pehmeän kosketuksen
kun kuiskasit
- nuku vain

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Pelicans-Tappara 22.03.2014


Lauantai-illan huumaa Isku Areenalla, odotusten mukaan oli odotettavissa tiivistunnelmainen peli-ilta sillä edellinen peli Tampereella päättyi sellaisiin tunnelmiin että oksat pois :) Pelicans hävisi tuon pelin niukasti 3-2 ja Tapparan maaleista kaksi oli todella haaaalpoja ja yksi selvä paitsiomaali. Siinä lähtökohdat lauantai-illan peliin! Paikalla olimme jälleen ajoissa sillä emme halunneet jäädä paitsioon mistään mitä tapahtuu hallilla ennen ottelua, tulevan ottelun jännityksen pystyi heti aistimaan kun ovet avattiin ja pääsimme katsastamaan omia paikkoja jotka olivat tällä kertaa seisomakatsomossa!




 Tapparan kannattajia valui tasaiseen tahtiin sisälle voitonvarmoina. Me kapusimme katsomaan seisomakatsomoon paikkoja, ensin jäimme pääoven päähän ihmettelemään mutta huomasimme että paremmat paikat on Lämärin päädyssä joten suunnistimme sinne kunhan ensin olimme ottaneet kuvia jäälle saapuneista joukkueista...lämmittelyt oli käynnissä ja pelin alkuun noin puoli tuntia!





Jännitys alkoi olla huipussaan kun seurasimme "Meidän Pelicansin" lämmittelyä, ilmassa oli samanlaista keskittymistä ja vauhtia kuin lämmittelyssä Hifkiä vastaan aikaisemmin. Alkoi vahvasti tuntua siltä että tästä tulee hyvä ilta ja Pelicans hoitaa homman kotiin. No, peli oli vielä pelaamatta mutta luottamus oli vahvaa omaa joukkueeseen. Lämärin päädystä löytyi hyvät paikat ja käsissämme oli tuliterät räpyttimet joita oli jaettu penkeille ja pitkin hallin käytäviä. Ei muuta kuin räpyttimet valmiiksi.






Lämmittelyt oli vihdoin lämmitelty ja katsomo pikkuhiljaa täyttynyt Pelicansin kannattajista, Tapparan kannattajat loivat oman virkistävän sävyn oranssi-sinisineen asuineen omassa katsomo-osassa. Jännitys alkoi olla jo ihan tapissaan kun Pelicans luisteli kaukaloon rakettien ja tulishown säestämänä, räpyttimet "korkattiin" heti käyttöön ja halli repesi hurjaan Pelicans kannustukseen! Ili oli hieman aikaisemmin saanut insertillään hallin lähes hurmokseen!









 Loistava maalivahtimme Jere valmiina heti kun kiekko tippuu jäähän. Halli ei ole aivan täysi, muutamia paikkoja on vapaana ainakin Lämärin päädyn istumapaikoilla. Me olemme jo räpyttäneet kätemme sinisiksi (turkoosiksi) sillä hallilla on todella hyvä tunnelma alusta asti. Tapparan kannattajat ovat vielä äänekästä joukkoa ja huutavat "Tappara menee jatkoon...Tappara menee jatkoon" me vaan huusimme "Pelicans Pelicans voitto kotiin"! Sitten odotettu hetki kun peli alkaa!



Pelicansin liike oli heti alusta lähtien hyvää, uskoimme että edellisen pelin virheisiin oli paneuduttu eikä tänään sorruta vastaaviin. Peli aaltoili päästä päähän Pelicansin hienoisessa hallinnassa. Tunnelma oli aivan loistava, seisomakatsomossa oli tiivis tunnelma ja heti huomasimme että ihan liikaa oli puettu päälle...pelkkä Pelicans fleece oli riittänyt päälle ;) Erän edetessä Pelicans loi monia hyviä maalipaikkoja mutta ne maalit...ei vaan mene sisään. Vili oli muutaman kerran omalla paraatipaikallaan Tapparan maalintakana pyörittämässä peliä mutta Metsolan maalille oli todella vaikea päästä. Tilanteita luotiin niin juuri siksi luottamus oli vahvaa että vielä uppoaa! Ainoa särön seisomakatsomon tunnelmaan loi eräs "Pelicans fani" fanipaita päällään ainoastaan haukkui ja arvosteli oman joukkueen pelaajia kun olisi pitänyt kannustaa...kannustaa ja kannustaa! Toinen erä alkoi jälleen taiaisesti mutta pitemmälle peli erä eteni niin Pelicans otti hallinnan täysin itselleen, Tappara oli suoraan sanoen purjeessa, otti jäähyjä kun ei pysynyt meidän vauhdissa ja vihdoin peli tuotti tulosta kun Paakkolanvaaran kenttä pääsi hyökkäämään ja Piku sai kiekon laidassa ja antoi kovan syötön maalille, Metsola haparoi ja yritti tehdä...kenties jääenkeliä tai esitti kuolevaa joutsenta kun Paakkolanvaara ehti vapaana olevaan kiekkoon ja pisti sen maaliin...halli repesi meilkein liitoksistaan ja me...niin...me hypimme ja räpytimme minkä ehdimme :)! 1-0 Pelicansille! Kolmas erä jatkui samaa rataa ja Tapparan kannattien naamoilta jo näkyi että tästä ei hyvää seuraa, muutama ei halunnut edes seurata peliä vaan poistui kenites hermosauhuille! Mutta mutta...niinhän siinä kävi että Tappara sai yhden hyvä hyökkäyken ja siitä maalin...1-1 kolmannen erän lopulla joten jatkoerä häämötti vahvasti edessä!




Niin päädyttiin jatkoerään ja tunnelma oli aivan huikea ja jännitys...voiko enään enempää jännittää mutta edelleen luotettiin Pelicansiin sillä peli oli hallussa ollut jo pitkän tovin ja jos voitto tulee niin ansaitusti. Jatkoerää pelattiin alkuun melko taisissa merkeissä mutta mitä pitemmälle erä eteni niin Pelicansin luistin kulki paremmin kuin Tapparan, ajattelimme että se maali tulee vaikka väkisin ja tunnelma oli sellainen että milloin tulee se voittomaali ja kuka sen Pelicansista tekee. Jatkoerää oli jäljellä muutama minuutti kun Paakkolanvaaran kenttä oli jäällä ja Paakkolanvaara itse lähetti kiekon Tapparan alueelle jonne luisteli Piku perään, karvasi upeasti kiekon Tapparan puolustajalta, kääntyi ja antoi kiekon vapaaseen paikkaan Ritamäelle jonka tulinen rannelaukaus meni maaliin...2-1! Huh...hallin katto nousi varmaan metrin siitä huutomyrskystä mikä alkoi kun näimme kiekon pyörivän maalin sisällä...aivan huikea tunnelma. Hypimme ja räpytimme olo oli uskomattoman hieno! Unohtumaton ilta jälleen kerran IskuAreenalla! Puolivälierät tilanteessa 1-1  ja seuraava peli maanantaina Tampereella! Täydellinen ilta hallilla kun vielä satuimme törmäämään Ilpo Kaikkoseen pois lähtiessä ja nimmarit tietenkin pyydettiin :) Illan kruunasi vielä voittosauna kotona ja mmm...oi oi...turkoosin väreissä ;) Go Pelicans!







lauantai 22. maaliskuuta 2014

Aamukahvit

Tänään lauantaina aamu valkeni aurinkoisena, taivas pilvetön ja kauniin sininen tai oikeastaan kauniin turkoosinen kuin ennakoiden illan Pelicans-Tappara peliä. Noin neljän tunnin päästä mekin suuntaamme Isku Areenalle kannustamaan meidän Pelicansia :)  Asuntomme parveke avautuu tuonne etelän suuntaan josta aurinko pääsee paistamaan todella lämpimästi, oli hauskaa istua parvekkeella kesäisissä vaatteissa kahvilla  kun ulkona samaan aikaan ihmiset kävelivät toppavaatteissa, tosin eihän tuolla pakkasta ole muutenkaan mutta meidän parvekkeella on kyllä niin mukavan kesäistä.



Kissat ovat koko aamun juosseet parvekkeella nautiskelemassa, näkee että nekin on odottaneet näitä aurinkoisia päiviä.Siellä ne seuraa kaikenlaista liikettä niin pihalla kuin ilmassakin, lintuja, kärpäsiä, varjoja seinillä ja nuolevat (pesevät) tietenkin itseään...D-vitamiinia turkistaan :) Touko näyttää olevan nyt parvekkeella ja Rampe (Raimo) taitaa mennä nyt seuraksi. Mutta tällaisissa tunnelmissa tänä  keväisenä, turkoosin värisenä aamuna. Muutama kuva tähän loppuun vielä tuosta meidän Toukosta joka jaksaa "palvoa" aurinkoa Tästä on hyvä jatkaa kohti illan peliä, Go Pelicans :)!






torstai 20. maaliskuuta 2014

Tule minulle - runoksi


Tule minulle tuuleksi
tule lauluksi tämän illan

kauniiksi kukaksi
- tuoksuksi, keväisen illan

Tule minulle sanaksi
tule hymyksi tämän illan

lumoavaksi tähdeksi
- valoksi, hiipuvan illan

Tule minulle - runoksi




 ...ja hän tuli...pöllöksi ;) No ei pöllöksi mutta hän tykkää pöllöistä ja tässä yksi niistä uusimmista...oi oi ja mmm :)