maanantai 31. maaliskuuta 2014

Pelicans-Tappara 29.03.2014 Isku Areena


Niin siinä kävi että vielä saimme lauantaina olla katsomossa seuraamassa ja kannustamassa Meidän Pelicansia kohti välieriä. Perjantaina Pelicans otti pakkovoiton Tampereella ja edelleen oli pakkovoiton paikka Lahdessa. Ilmassa oli siis tavallista enemmän jännitystä, pelkoa...luottamusta että tästä kuitenkin selvitään vielä voittajina ja seuraava peli olisi maanantaina Tampereella. Mutta toisin kävi vaikka taistelu oli rajua, Pelicans antoi kaikkensa jäälle...jokainen mies teki parhaansa joukkueen eteen. Pakko sanoa tähän väliin että "voihan...Pärssinen" kun et tehnyt maalia kolmannen erän lopussa, no kiekko ei vaan pomppinut ei voi mitään. Sen kummempia analysointeja antaa kuvien puhua tuosta illasta!


Kello on 15.50 hallin ovet avataan klo. 16.00



Tässä vaiheessa kaikki oli vielä hyvin, Ilpo Kaikkonen viihdytti halliin tulijoita laulullaan.




Pekkokin valmiina jo illan taistoon.




Tapparan kovaäänisiä kannattajia, oluen voimalla tuntee pääsevänsä jopa kuuhun ;) Laulu raikui kahden erätauon ajan mutta kummasti hiljenivät pelin edessä...säästääkseen voimiaan loppuhuipennukseen.










 Alkulämmittelyt sujui keskittyneesti ja omaa pelikirjaa kerraten. Toki välillä voitiin ottaa vähän rennommin ja muistella vanhojen pelikavereiden kesken toissakauden menestystä, vai mistähän mahtavat puhua kun niin naurattaa ;) No, Piku ja Pekka on varmaan hyviä kavereita tulevasta taistelusta huolimatta :)



 Suomen paras jääkiekkoselostaja Ili huikeaan tapaansa saa hallin täyteen hurmokseen otelluennakollaan :)






Vihdoin peli pääsee käyntiin,onhan tässä taas jo tunti jännitetty hallilla ja sitä ennen koko päivä kotona mutta nyt ollaan valmiita kannustamaan Pelicans lentoon...voittoon. Lärpyttimet oli valmisteltu ja katsomolippu avattu uljaaseen komeuteensa! Tästä se lähtee ja tietenkin...voittoon uskottiin :)








0-1 tilanteessa Aravirta otti joukkueelleen aikalisän, Tapparalle tuli jäähy ja sitä ja sen hyödyntämistä mietitään miehissä tarkkaan. 





Pelicans tasoitti vihdoin Joonas Alanteen upealla maalilla mutta tässä tuomari tarkistaa tilannetta Tapparan maalilla. Huikean pyörityksen jälkeen Pärssiselle avautui todella loistava maalipaikka mutta kiekko ei pomppinut Pärälle eikä Pelicansille siillä maali oli tyhjä eikä kiekkoa saatu vapaasta paikasta sisään..."voihan Pärssinen"...no kaikkenasa antoi hänkin mutta maaleja ei tullut samaa tahtiin niinkuin runkosarjassa. Ei siis maalia, sen tiesimme jo katsomossakin ennen videotarkastusta!




Ja niin mentiin tuttuun tilanteeseen Lahdessa, jätkoerä alkamassa ja jännitys huipussaan silti uskoimme että Pelicans sen maalin tekee!





 
 
Kävi sitten niinkuin pelättiin, jatkoerää oli pelattu noin minuutin verran kun Ville Nieminen teki Jeren edestä Tapparan voittomaalin, Tappara välieriin Pelicans kannattajineen kesälomalle! Kyllä harmitti ja tuli niiiiin haikea olo omasta, rakkaan puolesta...ja etenkin Pelicansin puolesta. Niin mielellään olisimme halunneet olla mukana pitkälle kesän kynnykselle. Tällä joukkueella oli kaikki mahdollisuudet vaikka mihin mutta se oli niin pienstä kiinni, niin pienestä! Yhdessä voitamme yhdessä häviämme, emme ole yksin...Pelicans, et ole yksin meidän turkoosisydän sykkii lämpimästi...vahvasti! Tästä kohti seuraavaa kautta, tämä oli tässä jääkiekon rintamalta.






Kiitos Pelican...Go Pelicans <3






 

1 kommentti: