sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Jokimaan kissatalolla



Pelipäivä tänäänkin mutta Helsinkiin ei nyt lähdetty vaan kuunnellaan ottelua Radio Voimasta loistavan Ilin selostamana :) Pelicans teki juuri johtomaalin 0-1 Jippii!! Tänään pyhitettiin päivä kissoille eli käytiin vierailulla Jokimaan kissatalolla josta mekin olemme omat kissamme hakeneet, tarjonneet niille kodin. Tuttuja kissoja oli paikalla usea mutta silmämääräisesti kissoja oli vähemmän kuin viime käynneillä. Tässä pari kuvaa paikalla olleista kissoista! Ensimmäisenä on Hirmuinen...nimensäveroinen poikakissa. Minuakin yritti läppästä tassullaan ja sähisi kovasti ja kyllä tuo ilme kertoo myös sen että ei ole lähelle tulemista ;)



Tässä sitten Linda neito joka on huoneen valtiatar tai ainkin yrittää olla sellainen! Komea kissa mutta viihtyy mieluiten yksin.


 Seuraavana on persoonallisen näköinen Retu poika jolle me annoimme nimeksi Laura Malmivaara. Jos kissa voi kasvoiltaan olla ihmisen näköinen tai kasvoista tulee mieleen joku ihminen niin tämä kissa on sellainen. Heti tuli mieleen kun näimme sen että siinähän on Laura Malmivaara :)



Kissatalolla vierähti hyvin aika kun kaikkia kissoja kävimme tervehtimässä. Monenlaisia kissoja siellä on jotka toivovat pääsevänsä hyvään kotiin. Toiset kissat ovat olleet pitkään talolla, toiset tulleet ihan lähipäivinä. Kissoille oli tänään tarjolla ahvenia, niitä moni kissa söi mielellään. Haikeilla mielin lähdimme kotiin...ilman kissaa ;)...no, aina on mukava jutella kissoille ja kysyä niiltä että lähtisitkö sinä...tai sinä...tai sinä meille asumaan. Toiset kissat aivankuin ymmärtäisivät mitä puhutaan kun ne puskevat ja katsovat niin anovasti silmiin että "ottakaa mukaan" :)! Toivomme  tietenkin että aina löytyy joku joka jonkun kissan mukaansa ottaa. Sellainen päivä tänään, nyt kuunnellaan peliä radiosta...tilanne edelleen 0-1 Pelicansille toisen erän lopussa. Kyllä täytyy sanoa että Ili on suomen paras selostaja..."kuka muu muka" :) Tässä vielä muutama kuva tältä päivältä! Inka-Poika, Petra, Linda ja komea Kusti-Poika!










1 kommentti:

  1. Toivotaan, että jokainen kissatalon kissoista pääsisi uuteen kotiin! He ovat sen ansainneet.

    VastaaPoista